Rindërtuar Spicer Dallimet

Ekspertët e tu rindërtuar diferenciale Spicer. Ne kemi bërë vetëm për çdo diferenciale rindërtimin Spicer ndonjëherë në magazinë. Të gjitha modelet diferenciale të Rindërtuara Spicer të disponueshme për shpërndarje ose dërgohen në të gjithë botën. Spicer jep performancë superiore ditë pas dite sepse ato janë projektuar me saktësi, punuar me materiale të cilësisë së lartë, dhe i nënshtrohen testeve rigoroze. Kur shërbimi është e nevojshme, vetëm Pjesët e Shërbimit Spicer mund të sigurojnë besueshmërinë e automjetit tuaj jashtë autostradës për të zvogëluar kohën e prishjes dhe koston.

rebuilt Spicer differential

Për të parë tonë të ri, përdorura dhe rindërtuar Spicer dallime për shitje vizitoni tona për seksionin Shitje. Nëse ju nuk e gjeni modelin që ju duhet, na kontaktoni dhe ne mund të gjeni atë për ju. Telefononi sot 877-776-4600 ose 407-872-1901.

differential manuals
Kliko për të vizitoni faqen tonë të Diferenciale e manualeve Faqe

Spicer Dallimet

model Unazë Gear Diametri Unazë Gear Bolts Bolts Cover Breaks zgarë Numërimi vizore shket Aplikacion Shënime
D28 6.625 (10)3/8x 24 RH 12 3.45 / 3.73 27 B3000: 1994 - 2000, B4000: 1994 - 2001, Bronco II: 1984 -1990, endacak: 1983 - 1989, endacak: 1993 - 1997 Gjetur në mes të madhësisë Ford aplikimet e para
D27 6.625 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.73 / 3.92 27 CJ5: 1966 - 1970, CJ6: 1966 - 1970, ushtar për ndërhyrje të rrezikshme: 1963 - 1972, skaut 80: 1961 - 1967, skaut 800: 1967 - 1971, Wagoneer:1963 - 1972 Gjetur në xhipa të vjetër
D30 Crush mëngë Projektimi 7.2 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.54 / 3.73 27 Ky dizajn përdor një mëngë shtrydhje
D30 hD 7.2 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.54 / 3.73 27
D30 Rear 7.2 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.54 / 3.73 27 122: 1966 - 1970, 142: 1967 - 1981, 144: 1967 - 1981, 164: 1967 - 1981, 240: 1975 - 1993, 242: 1975 - 1993, 245: 1975 - 1993, 260: 1975 - 1993, 265: 1975 - 1993, skaut 80: 1961 - 1967
D30 Reverse Rotacioni 7.2 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.54 / 3.73 27 XJ: 1984 - 2001, XJ Sport: 1984 - 2001, YJ: 1987 - 1995, Ingranazhit hyn në strehim mbi qendër-line të tubave aks
D30 Short Pinion 7.2 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.54 / 3.73 27 TJ: 1997 - 2004 Lidh duart përdor një mëngë të thërrmojë dhe është më e shkurtër se Spicer tjera 30 aplikimet
D30 Standard Rotation Front 7.2 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.54 / 3.73 27 aviator: 2003 - 2005, kalë i egër: 1966 - 1971, CJ5: 1971 - 1983, CJ6: 1971 - 1983, Crj7: 1976 - 1986, CJ8: 1981 - 1986, Comanche: 1986 - 199, ushtar për ndërhyrje të rrezikshme: 1972 - 1973, liri: 2002 - 2005, Scout II: 1972 - 1980, Wagoneer: 1971 - 1973, ZJ: 1993 - 1998 Erdhi në një shumëllojshmëri të versionit duke përdorur dy standarde dhe kundërt rotacionin
D36-ICA (10) 3/8 x 24 RH 8 2.73 / 3.07 1.375 / 26 mbuluar Rear alumini strehim. Ka boshtet cung për pezullimin e pavarur e pasme. Gjetur në korvetave vetëm
D44 8.5 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.73 / 3.92 30 1/2 Ton Dodge Pickup: 1955 - 2002, 1/2 Ton GM Pickup: 1960 - 1980, 1/2 Ton GM Pickup: 1967 - 1972, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1955 - 2002, 3/4 Ton GM Pickup: 1960 - 1980, 420: 1958 - 1970, xhaketë sportive: 1969 - 1979, kalë i egër: 1971 - 1977, CJ5: 1966 - 1975, CJ5: 1971 - 1983, CJ6: 1966 - 1975, CJ6: 1971 - 1983, Crj7: 1976 - 1986, Crj7: 1986 - 1986, CJ8: 1981 - 1986, ushtar për ndërhyrje të rrezikshme: 1966 - 197, F100: 1948 - 1979, ,F150: 1967 - 1996, F250: 1959 - 1989, f350: 1979 - 1979 Gjetur në dy kërkesat e para dhe të pasme. Aplikacionet e pasme të përdorni një bulon në boshtin. Aplikimet e para erdhi në të dy standarde dhe të ndryshojë rrotullimit.
D44 hD 8.5 (10) 3/8 x 24 RH 10 Asnje 30 korvetë: 1986 - 1996, Grand Cherokee / WJ: 1996 - 2004, rodeo: 1998 - 2004, nëpërkë: 1992 - 2006, ZJ: 1996 - 1999 Alumini strehim pasme të mbuluar. boshtet C-video.
D44-ICA 8.5 (10) 3/8 x 24 RH 10 3.70 / 3.92 30 korvetë: 1980 - 1983 çeliku mbuluar Rear strehim. boshtet cung për pezullimin pavarur pasme
D44-ICA HD 8.5 (10) 3/8 x 24 RH 10 Asnje 30 boshtet cung për pezullimin pavarur pasme.
D50 (10) 7/16 x 20 RH 10 Asnje 30 ekskursion: 2000 - 2004, F250: 1980 - 2004, f350: 1980 - 1986 Ford fund para, gjenden në të dy bosht të drejtë dhe pezullime të pavarur para
D60 (12) 1/2 x 18 RH 10 4.10 / 4.56 16, 23, 30, 32, 35 FF, SF, ose Front 1 Ton Van Chrysler: 1970 - 1983, 1 Ton Dodge Pickup: 1976 - 2001, 1 Ton Dodge Pickup: 1983 - 1995, 1 Ton GM Pickup: 1977 - 1990, 1 Ton GM Pickup: 1979 - 1987, 1 Ton GM: 1979 - 1987, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1963 - 2002, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1980 - 2002, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1985 - 2001, 3/4 Ton GM Pickup: 1964 - 1972, 3/4 Ton GM: 1967 - 1972, kandidat: 1970 - 1974, E250: 1969 - 2002, E350: 1988 - 2001, F100: 1965 - 1971, F250: 1954 - 2002, F250: 1978 - 1979, F250: 2002 - 2006, f350: 1979 - 2003 Standarde dhe rotacionin kundërt
D61 (12) 1/2 x 18 RH 10 3.31 / 3.54 30, 35 FF ose SF 1 Ton Dodge Pickup: 1987 - 1993, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1987 - 1993, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1987 - 1993, E250: 1974 - 1984 Ka kompensuar një tjetër për transportuesit, prandaj kërkon modifikime për të drejtuar raporte të caktuara
D70 (12) 1/2 x 18 RH 10 4.10 / 4.56 23, 32, 35 FF 1 Ton Dodge Pickup: 1967 - 1992, 1 Ton Dodge Pickup: 1975 - 1975, 1 Ton Dodge Pickup: 1983 - 1984, 1 Ton GM Pickup: 1973 - 1987, 1 Ton GM Pickup: 1990 - 1991, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1958 - 1984, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1969 - 1974, f350: 1961 - 1983 Ka boshtet plotë lundrues
D70-HD (12) 1/2 x 18 RH 10 4.10 / 4.56 35 FF 1 Ton GM Pickup: 1974 - 2001, f350: 1980 - 1997 HD ka të mëdha kushineta lidh duart dhe zgarë se një standard të Rebuilt Spicer 70
D70-In (12) 1/2 x 18 RH 10 4.10 / 4.56 32 1 Ton Van Chrysler: 1984 - 2009, 1 Ton Dodge Pickup: 1985 - 2001, 1 Ton GM: 1984 - 1990, 3/4 Ton Van Chrysler: 1984 - 2002, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1984 - 2009, E250: 1983 - 1997, F250: 1983 - 1997, f350: 1980 - 2002 Ka kushineta vogla lidh duart se një standard të Rebuilt Spicer 70
D80 (12) 1/2 x 18 RH 10 3.73/ 4.10 35, 37 1 Ton Dodge Pickup: 1994 - 2009, 1 Ton GM Pickup: 1992 - 2001, 3/4 Ton Dodge Pickup: 1993 - 2009, f350: 1988 - 2009 Fords modeli më vonë përdorin kushineta të ndryshme lidh duart se të gjitha modelet e tjera

Telefononi Sot & Merre pjesët tuaja Tomorrow

 • Rindërtuar Spicer Dallimet

 • instalimi Kits

 • Positraction dhe dollapët

 • unazë & lidh duart ingranazhet

 • spools & Mini spools

 • rastet & Spider Gears

 • lidh duart Yokes

 • Duke Kits

 • Seal Kits

 • boshte bosht

 • Performance & Garë Parts

 • Mbulon diferenciale

 • pjesë & aksesorë

 • Axle Duke Kits

 • Gears

 • Drivelines

 • boshte

 • Anëtarët e treta

 • Brake Kits

 • cilindra

 • housings

 • bearings

 • Setup Tools

 • vaj & aditivëve

 • ingranazhet Sets

 • kurorë & pinions

 • Leva ndryshim