rebuilt Meritor differentials

Rindërtuar Meritor Dallimet

rindërtuar MERITOR diferencialTë gjitha modelet diferenciale rindërtuar MERITOR në dispozicion për ofrimin ose dërguar gjerë Botërore. wheel ynë kurorë dhe gear lidh duart shkojnë përmes testimit të hollësishëm dhe janë të dizajnuara, prodhuar në grupe krahasohen për performancën optimale dhe veshin reduktuar. Kjo do të thotë se pjesët tuaja të blera do të takohen Rockwell Meritor standards that the original manufacturers trusts. If you need assistance identifying your model or have any questions na kontaktoni në 866-766-4600 ose 407-872-1901.

Për të parë tonë të ri, përdorura dhe rindërtuar Meritor dallime për shitje vizitoni tona për seksionin Shitje. Nëse ju nuk e gjeni modelin që ju duhet, na kontaktoni dhe ne mund të gjeni atë për ju.

Identifikimi juaj Lloji Meritor Diferenciale

pjatë Meritor diferencuar Identification

Plate Identification

Every differential leaving the Meritor factory is fitted with an identification plate which contains all the information needed to ensure the correct replacement parts
janë marrë.

Meritor diferencuar Kallëp Numri

Numri Kallëp

Nëse pjatë mungon ose nuk është në dispozicion: Gjeni hedh referencë në rast diferenciale kryesore.

differential manuals
Kliko për të vizitoni faqen tonë të Diferenciale e manualeve Faqe

MERITOR Genuine OEM Gear Sets

pjesë # model Raport Dispozicion në të gjitha Fit Partners Program
A39888-5 RR23160 430 PO PO
B41278-1 RD20145 433 PO PO
B41280-1 RR20145 463 PO PO
B41282-1 RD20145 488 PO PO
B41284-1F529 RD20145 529 PO PO
B41512-1 RD20145 358 PO PO
B41514-1 RD20145 488 PO PO
B41678-1 RD20145 390 PO PO
B41680-1 RD20145 411 PO PO
B41684-1 RR20145 390 PO PO
B41686-1 RR20145 411 PO NO
A41272-1 RR20145 513 PO NO
A41304-1 RR20145 557 PO NO
A41458-1 RR20145 614 PO NO
A41460-1 RR20145 643 PO NO
A41468-1 RD20145 614 PO NO
B41268-1 RR20145 463 PO NO
B41274-1 RR20145 529 PO NO
B41456-1 RR20145 586 PO NO
B41466-1 RD20145 586 PO NO
A39498-3 RS15120 614 NO PO
B41266-1 RR20145 433 NO PO
B41270-1 RR20145 488 NO PO
B41500-1 RR20145 373 NO PO
A39666-1 RD / RP23160 538 NO NO
A42202-1F336 MD20143 336 NO NO
A42202-1R336 MR20143 336 NO NO
A42201-1F355 MD20143 355 NO NO
A42204-1R355 MD20143 355 NO NO
A42204-1F355 MD20143 355 NO NO
A42204-1R355 MR20143 355 NO NO
A43752-1F342 MD20143 342 NO NO
A43752-1R342 MR20143 342 NO NO
B43498-1F247 MD20143 247 NO NO
B43498-1R247 MR20143 247 NO NO
B43500-1F264 MD20143 264 NO NO
B43500-1R264 MR20143 264 NO NO