Rindërtuar International Dallimet

rindërtuar diferencialet ndërkombëtareNe aksioneve një linjë të plotë të ri, të përdorura dhe rindërtuar diferencat Ndërkombëtare, pjesë këmbimi dhe pajisje të tjera të gatshme për të dërguar për ju në një moment të njoftimit! magazinë ynë është i pajisur të plotë dhe të gatshëm për çdo gjë që ju mund të kenë nevojë, including rebuild kits, kits duke mbajtur, Unaza dhe lidh duart grupe dhe çdo pjesë të tjera të lidhura që ju mund të kenë nevojë me çmime të zbritura. Ne anije në të gjitha pjesët e botës dhe mund të ketë diferencial tuaj ose një pjesë dërguar nesërmen! Ju jeni më se i mirëpritur për të ardhur në ose na telefononi për të folur me një specialist në lidhje me problemin tuaj të veçantë, mëdha apo të vogla ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me diferencial tuaj.

We ship worldwide and offer rebuilt International differentials and parts with same day shipping available. Thousands of rebuilt International differentials in stock ready to ship today. Remember, ne jemi detyrë e rëndë ekspertë tuaja diferenciale kamion!

Për të parë tonë të ri, përdorura dhe rindërtuar dallime Ndërkombëtare për shitje vizitoni tona për seksionin Shitje. Nëse ju nuk e gjeni modelin që ju duhet, na kontaktoni dhe ne mund të gjeni atë për ju.

Dallimet Front
RA351, RA355, RA472, RA474, N400, N400F

Dallimet Rear
RA351, RA355, RA472, RA474, N400, N400R

Dallimet Beqar bosht (2-shpejtësi)
G175T, M190T, M220T

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, give us a call.

Telefononi Sot
Na kontaktoni

IHC International Dallimet
model seri CHR1 – Raport
D135S REAR REAR / SINGLE 5.38
F170S REAR REAR / SINGLE 5.57
G175S REAR REAR / SINGLE 4.56
G175S REAR REAR / SINGLE 5.29
G175S REAR REAR / SINGLE 6.17
G175T 2SPEED 4.56
G175T 2SPEED 4.89
G175T 2SPEED 5.57
G175T 2SPEED 6.17
G175T 2SPEED 6.5
G175T 2SPEED 7.17
G185S REAR REAR / SINGLE 6.17
G190S REAR REAR / SINGLE 5.29
G190S REAR REAR / SINGLE 5.57
G190S REAR REAR / SINGLE 6.5
J175S REAR REAR / SINGLE 4.44
J175S REAR REAR / SINGLE 5.38
J190S REAR REAR / SINGLE 3.91
J190S REAR REAR / SINGLE 4.1
J190S REAR REAR / SINGLE 4.44
J190S REAR REAR / SINGLE 4.78
J190S REAR REAR / SINGLE 5.11
J190S REAR REAR / SINGLE 5.38
J190S REAR REAR / SINGLE 5.63
J190S REAR REAR / SINGLE 6.14
J190S REAR REAR / SINGLE 6.57
J210S REAR REAR / SINGLE 3.54
J210S REAR REAR / SINGLE 3.91
J210S REAR REAR / SINGLE 4.1
J210S REAR REAR / SINGLE 4.44
J210S REAR REAR / SINGLE 4.78
J210S REAR REAR / SINGLE 5.11
J210S REAR REAR / SINGLE 5.38
J210S REAR REAR / SINGLE 5.63
J210S REAR REAR / SINGLE 6.14
J220S REAR REAR / SINGLE 4.44
J220S REAR REAR / SINGLE 4.78
J220S REAR REAR / SINGLE 5.38
J220S REAR REAR / SINGLE 5.63
J220S SEE RA472 6.14
J230S SEE RA472
J380S SEE RA472
J400S SEE RA472
M175S REAR REAR / SINGLE 5.29
M190S REAR REAR / SINGLE 3.7
M190S REAR REAR / SINGLE 5.57
M190S REAR REAR / SINGLE 6.14
M190S REAR REAR / SINGLE 6.17
M190S REAR REAR / SINGLE 7.17
M190T 2SPEED 3.7
M190T 2SPEED 3.9
M190T 2SPEED 4.11
M190T 2SPEED 4.56/6.21
M190T 2SPEED 4.89/6.66
M190T 2SPEED 5.29
M190T 2SPEED 5.57
M190T 2SPEED 6.14
M190T 2SPEED 6.5
M210T 2SPEED 4.11
M210T 2SPEED 4.56
M210T 2SPEED 4.89/6.66
M210T 2SPEED 5.57/7.60
M210T 2SPEED 6.5
M220S REAR REAR / SINGLE 3.9
M220S REAR REAR / SINGLE 5.29
M220S REAR REAR / SINGLE 5.57
M220S REAR REAR / SINGLE 6.14
M220S REAR REAR / SINGLE 7.17
M220T 2SPEED 4.1
M220T 2SPEED 4.56/6.21
M220T 2SPEED 4.89/6.66
M220T 2SPEED 5.29
M220T 2SPEED 5.57
M220T 2SPEED 6.14
M220T 2SPEED 6.5
M220T 2SPEED 7.17
M230T 2SPEED 3.7
M230T 2SPEED 4.56
M230T 2SPEED 4.89/6.66
M230T 2SPEED 5.29
M230T 2SPEED 5.57
M230T 2SPEED 6.14
M230T 2SPEED 7.17
M5 REAR REAR / SINGLE 7.17
N175 REAR REAR / SINGLE 3.21
N175 REAR REAR / SINGLE 4.44
N175 REAR REAR / SINGLE 4.78
N190 REAR REAR / SINGLE 4.1
N190 REAR REAR / SINGLE 4.44
N190 REAR REAR / SINGLE 4.78
N190 REAR REAR / SINGLE 5.11
N190 REAR REAR / SINGLE 5.38
N190 REAR REAR / SINGLE 6.14
N190S REAR REAR / SINGLE 4.1
N190S REAR REAR / SINGLE 6.14
RA14ADB REAR REAR / SINGLE 4.1
RA14ADB REAR REAR / SINGLE 4.44
RA14ADB REAR REAR / SINGLE 5.38
RA14ADB REAR REAR / SINGLE 6.5
RA14ADCR REAR REAR / SINGLE 4.44
RA14ADCR REAR REAR / SINGLE 4.78
RA14ADCR REAR REAR / SINGLE 5.38
RA14ADD REAR REAR / SINGLE 4.78
RA14ADN REAR REAR / SINGLE 5.38
RA14GDAF FRONT 3.42
RA14GDAF FRONT 4.44
Hrial4gdahri REAR REAR / SINGLE 4.1
Hrial4gdahri REAR REAR / SINGLE 4.78
Hrial4gdahri REAR REAR / SINGLE 5.11
Hrial4gdahri REAR REAR / SINGLE 5.38
N400F / RA14GDCF FRONT 3.06
N400F / RA14GDCF FRONT 3.21
N400F / RA14GDCF FRONT 3.42
N400F / RA14GDCF FRONT 3.54
N400F / RA14GDCF FRONT 3.73
N400F / RA14GDCF FRONT 3.91
N400F / RA14GDCF FRONT 4.1
N400F / RA14GDCF FRONT 4.44
N400F / RA14GDCF FRONT 4.78
N400F / RA14GDCF FRONT 5.11
N400F / RA14GDCF FRONT 5.38
N400F / RA14GDCF FRONT 6.14
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 3.06
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 3.21
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 3.42
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 3.54
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 3.73
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 3.91
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 4.1
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 4.44
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 4.78
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 5.11
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 5.38
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 5.63
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 6.14
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 6.5
N400R / RA14GDCR REAR REAR / SINGLE 7.17
RA15 REAR REAR / SINGLE 6.17
RA20 REAR REAR / SINGLE 4.3
RA20 REAR REAR / SINGLE 4.88
RA20 REAR REAR / SINGLE 5.57
RA20 REAR REAR / SINGLE 6.17
RA29 REAR REAR / SINGLE 4.3
RA29 REAR REAR / SINGLE 4.78
RA29 REAR REAR / SINGLE 5.57
RA29 REAR REAR / SINGLE 7.17
RA30 REAR REAR / SINGLE 4.11
RA30 REAR REAR / SINGLE 4.78
RA30 REAR REAR / SINGLE 5.29
RA30 REAR REAR / SINGLE 5.38
RA30 REAR REAR / SINGLE 6.17
RA30 REAR REAR / SINGLE 6.67
RA30 REAR REAR / SINGLE 6.8
RA30 REAR REAR / SINGLE 7.17
RA341F FRONT 5.39
RA341F FRONT 5.57
RA341F FRONT 6.5
RA341F FRONT 7.17
RA341F FRONT 7.8
RA341F FRONT 9.5
RA341R REAR REAR / SINGLE 5.57
RA341R REAR REAR / SINGLE 6.5
RA341R REAR REAR / SINGLE 7.17
RA351F SEE RA355F
RA351R SEE RA355R
RA355F FRONT 3.73
RA355F FRONT 3.91
RA355F FRONT 4.1
RA355F FRONT 4.44
RA355F FRONT 4.78
RA355F FRONT 5.38
RA355F FRONT 6.14
RA355F FRONT 6.57
RA355F FRONT 7.17
RA355F FRONT 8.17
RA355R REAR REAR / SINGLE 3.73
RA355R REAR REAR / SINGLE 4.1
RA355R REAR REAR / SINGLE 4.44
RA355R REAR REAR / SINGLE 4.78
RA355R REAR REAR / SINGLE 5.38
RA355R REAR REAR / SINGLE 6.14
RA355R REAR REAR / SINGLE 6.57
RA355R REAR REAR / SINGLE 7.17
RA355R REAR REAR / SINGLE 8.17
RA36 REAR REAR / SINGLE 4.44
RA36 REAR REAR / SINGLE 4.78
RA36 REAR REAR / SINGLE 6.14
RA39 REAR REAR / SINGLE 4.33
RA39 REAR REAR / SINGLE 4.44
RA39 REAR REAR / SINGLE 4.78
RA39 REAR REAR / SINGLE 5.57
RA39 REAR REAR / SINGLE 6.39
RA39 REAR REAR / SINGLE 6.5
RA39 REAR REAR / SINGLE 7.17
RA42 SEE RA47
RA44 SEE RA47
RA47 REAR REAR / SINGLE 3.54
RA47 REAR REAR / SINGLE 3.73
RA47 REAR REAR / SINGLE 4.1
RA47 REAR REAR / SINGLE 4.44
RA47 REAR REAR / SINGLE 4.78
RA47 REAR REAR / SINGLE 5.11
RA47 REAR REAR / SINGLE 5.38
RA47 REAR REAR / SINGLE 5.63
RA47 REAR REAR / SINGLE 6.14
RA47 REAR REAR / SINGLE 6.57
RA47 REAR REAR / SINGLE 7.17
RA472F FRONT 3.54
RA472F FRONT 3.73
RA472F FRONT 3.91
RA472F FRONT 4.1
RA472F FRONT 4.44
RA472F FRONT 4.78
RA472F FRONT 5.38
RA472F FRONT 5.63
RA472F FRONT 6.14
RA472F FRONT 6.57
RA472F FRONT 7.17
RA472R REAR REAR / SINGLE 3.54
RA472R REAR REAR / SINGLE 3.73
RA472R REAR REAR / SINGLE 3.91
RA472R REAR REAR / SINGLE 4.1
RA472R REAR REAR / SINGLE 4.33
RA472R REAR REAR / SINGLE 4.44
RA472R REAR REAR / SINGLE 4.78
RA472R REAR REAR / SINGLE 5.11
RA472R REAR REAR / SINGLE 5.27
RA472R REAR REAR / SINGLE 5.38
RA472R REAR REAR / SINGLE 5.63
RA472R REAR REAR / SINGLE 6.14
RA472R REAR REAR / SINGLE 6.57
RA472R REAR REAR / SINGLE 7.17
RA472R REAR REAR / SINGLE 8.17
RA474F FRONT 3.54
RA474F FRONT 3.73
RA474F FRONT 3.91
RA474F FRONT 4.1
RA474F FRONT 4.44
RA474F FRONT 4.78
RA474F FRONT 5.38
RA474F FRONT 6.14
RA474F FRONT 6.57
RA474F FRONT 7.17
RA474R REAR REAR / SINGLE 3.54
RA474R REAR REAR / SINGLE 3.73
RA474R REAR REAR / SINGLE 3.91
RA474R REAR REAR / SINGLE 4.1
RA474R REAR REAR / SINGLE 4.44
RA474R REAR REAR / SINGLE 4.78
RA474R REAR REAR / SINGLE 4.89
RA474R REAR REAR / SINGLE 5.38
RA474R REAR REAR / SINGLE 6.14
RA474R REAR REAR / SINGLE 6.57
RA474R REAR REAR / SINGLE 7.17
RA475 SEE RA472
RA57 REAR REAR / SINGLE 3.73
RA57 REAR REAR / SINGLE 4.1
RA57 REAR REAR / SINGLE 4.44
RA57 REAR REAR / SINGLE 4.78
RA57 REAR REAR / SINGLE 5.38
RA57 REAR REAR / SINGLE 6.14
RA57 REAR REAR / SINGLE 6.57
RA57 REAR REAR / SINGLE 7.17
RA57H REAR REAR / SINGLE 6.14
S110 REAR REAR / SINGLE 3.07
S110 REAR REAR / SINGLE 4.1
S110 REAR REAR / SINGLE 4.3
S110 REAR REAR / SINGLE 4.44
S110 REAR REAR / SINGLE 4.56
S110 REAR REAR / SINGLE 4.78
S110 REAR REAR / SINGLE 4.88
S110 REAR REAR / SINGLE 5.13
S110 REAR REAR / SINGLE 5.38
S110 REAR REAR / SINGLE 5.57
S110 REAR REAR / SINGLE 5.86
S110 REAR REAR / SINGLE 6.14
S110 REAR REAR / SINGLE 6.5
S110L REAR REAR / SINGLE 4.3
S110L REAR REAR / SINGLE 4.78
S110L REAR REAR / SINGLE 4.88
S110L REAR REAR / SINGLE 5.13
S110L REAR REAR / SINGLE 5.38
S110SL REAR REAR / SINGLE 4.88
S130 REAR REAR / SINGLE 4.3
S130 REAR REAR / SINGLE 4.78
S130 REAR REAR / SINGLE 4.88
S130 REAR REAR / SINGLE 5.13
S130 REAR REAR / SINGLE 5.38
S130 REAR REAR / SINGLE 5.86
S130 REAR REAR / SINGLE 6.5
S135 REAR REAR / SINGLE 2.92
S135 REAR REAR / SINGLE 3.07
S135 REAR REAR / SINGLE 3.21
S135 REAR REAR / SINGLE 3.38
S135 REAR REAR / SINGLE 3.54
S135 REAR REAR / SINGLE 3.73
S135 REAR REAR / SINGLE 3.91
S135 REAR REAR / SINGLE 4.1
S135 REAR REAR / SINGLE 4.33
S135 REAR REAR / SINGLE 4.38
S135 REAR REAR / SINGLE 4.44
S135 REAR REAR / SINGLE 4.78
S135 REAR REAR / SINGLE 4.88
S135 REAR REAR / SINGLE 5.13
S135 REAR REAR / SINGLE 5.38
S135 REAR REAR / SINGLE 6.14
S135 REAR REAR / SINGLE 6.43
S135 REAR REAR / SINGLE 7.17
S135SL REAR REAR / SINGLE 4.44
S135SL REAR REAR / SINGLE 4.78
S135SL REAR REAR / SINGLE 4.88
S135SL REAR REAR / SINGLE 5.13
S150 REAR REAR / SINGLE 3.21
S150 REAR REAR / SINGLE 3.38
S150 REAR REAR / SINGLE 3.54
S150 REAR REAR / SINGLE 3.73
S150 REAR REAR / SINGLE 3.91
S150 REAR REAR / SINGLE 4.1
S150 REAR REAR / SINGLE 4.44
S150 REAR REAR / SINGLE 4.78
S150 REAR REAR / SINGLE 5.13
S150 REAR REAR / SINGLE 5.38
S150S REAR REAR / SINGLE 3.38
S150S REAR REAR / SINGLE 3.54
S150S REAR REAR / SINGLE 4.44
S150S REAR REAR / SINGLE 4.78
S150S REAR REAR / SINGLE 5.13
S150S REAR REAR / SINGLE 5.38
S150S REAR REAR / SINGLE 6.14
S230S REAR REAR / SINGLE 3.07
S230S REAR REAR / SINGLE 3.21
S230S REAR REAR / SINGLE 3.73
S230S REAR REAR / SINGLE 3.9
S230S REAR REAR / SINGLE 4.44
S230S REAR REAR / SINGLE 4.78
S230S REAR REAR / SINGLE 5.63
S230SL REAR REAR / SINGLE 3.07
S230SL REAR REAR / SINGLE 3.21
S230SL REAR REAR / SINGLE 4.1
S230SL REAR REAR / SINGLE 4.78
S400F FRONT 2.81
S400F FRONT 2.92
S400F FRONT 3.07
S400F FRONT 3.21
S400F FRONT 3.54
S400F FRONT 3.55
S400F FRONT 3.73
S400F FRONT 3.91
S400F FRONT 4.1
S400F FRONT 4.44
S400R REAR REAR / SINGLE 2.81
S400R REAR REAR / SINGLE 2.92
S400R REAR REAR / SINGLE 3.21
S400R REAR REAR / SINGLE 3.42
S400R REAR REAR / SINGLE 3.54
S400R REAR REAR / SINGLE 3.73
S400R REAR REAR / SINGLE 3.91
S400R REAR REAR / SINGLE 4.1
S400R REAR REAR / SINGLE 4.44
S400R REAR REAR / SINGLE 4.78
S400R REAR REAR / SINGLE 5.11
S400R REAR REAR / SINGLE 5.38
W230S REAR REAR / SINGLE 3.54
W230S REAR REAR / SINGLE 3.73
W230S REAR REAR / SINGLE 4.1
W230S REAR REAR / SINGLE 4.44
W230S REAR REAR / SINGLE 5.63
W230S REAR REAR / SINGLE 6.14
W230S REAR REAR / SINGLE 6.57
W230S REAR REAR / SINGLE 7.17