Rebuilt Fabco Differential

Dallimet rindërtuar Fabco

Ne aksioneve të reja dhe rindërtuar, Eaton, Fuller, Mack, Spicer, Rockwell, ZF, Transmisionit Truck, diferencial, Rasti Transfer, dhe PTO. Rindërtuar Fabco kamion pasme pjesë fund, re dhe të mirë përdorur. Dallimet rindërtuar Fabco, Rindërtuar Fabco Drive boshtet, Rindërtuar Fabco boshtet. Të gjitha modelet rindërtuar Fabco në dispozicion për ofrimin ose dërguar të gjithë botën. Rindërtuar Fabco diferenciale Parts Supplies përputhje të plotë të rindërtuar Fabco rear-anët dhe dallime dhe Pjesë për pajisjet tuaj, kamion, Semi, 4-Wheel Drive, Off-Road dhe automjeteve Performance.

Ne jemi burim i besuar për pjesë DRIVELINE cilësi rindërtuar Fabco dhe pajisje.

Fabco Differential FSD 16-A

Rindërtuar Pjesë Fabco Truck diferencial

Të gjitha pjesët Fabco janë në dispozicion dhe në magazinë. Reja dhe të përdorura rindërtuar Fabco diferenciale Parts. Ne jemi burimi juaj për OEM cilësisë dhe aftermarket Rindërtuar dallime Fabco dhe pjesëve të dorëzuar të gjithë botën. ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion. Ne do të jenë të lumtur për të ndihmuar ju të gjeni pjesët Fabco që ju duhet, si dhe këshilla të ekspertëve të lirë. Rindërtuar diferencuar Fabco. Fabco Drive Axle.

Aplikacionet që përdorin dallime Fabco:

 • autobus
 • pylltari
 • bujqësi
 • ndërtim
 • Airport Rescue dhe zjarrit zjarrfikëse
 • Gazit dhe elektrike Utility kamionë
 • Ground Mbështetje Pajisje
 • Rail
 • minierash
 • vakum Trucks
 • profesionale Trucks
 • Transportuesit e specializuara (Haul rëndë, Oil Field Shërbimi, etj)
 • ushtarak (Rrota dhe gjurmuar; Betejë, taktik, të tjerët)

Fabco Index Numri Model:

Rindërtuar Steerable Fabco Hub Reduktimi
FSDP-09-S (i dalë në pension) FSDP-10-S FS2P-20-S FSDP-14-G FS2P-28-G FS3P-42-G
Rindërtuar Fabco Hub Reduktimi ngurtë
FRDP-10 FR2P-20 FRDP-13 FR2P-26 FR3P-39 FRDP-14 FR2P-28 FRDP-16 FR2P-32 FR3P-48 FRDP-20 FR2P-41

Telefononi Sot & Merre pjesët tuaja Tomorrow

Produktet tona përfshijnë:

 • Rindërtuar diferencuar Fabco

 • instalimi Kits

 • Positraction dhe dollapët

 • unazë & lidh duart ingranazhet

 • spools & Mini spools

 • rastet & Spider Gears

 • lidh duart Yokes

 • Detroit dollapët

 • Duke Kits

 • Seal Kits

 • boshte bosht

 • Performance & Garë Parts

 • Mbulon diferenciale

 • pjesë & aksesorë

 • Axle Duke Kits

 • Supports lidh duart

 • Gears

 • Drivelines

 • boshte

 • Anëtarët e treta

 • Brake Kits

 • cilindra

 • housings

 • shims

 • bearings

 • Setup Tools

 • vaj & aditivëve

 • ingranazhet Sets

 • kurorë & pinions

 • Leva ndryshim

 • Fabco diferenciale Mbulon

 • Master Install Kits

Fabco diferenciale Raportet

Rindërtuar FSDP Fabco-09-S (i vjetruar) Raportet Carrier Spiral pjerrët Single Reduktim
4.11 4.27 4.63 4.85 5.27 5.54 5.66 6.36 8.83 10.58
Rindërtuar Raportet Fabco FSDP-10-S Carrier Spiral pjerrët përgjithësi Reduktim
4.27 4.63 4.85 5.27 5.54 5.66 6.36
Raportet opsionale
7.01 8.83 10.55
Rindërtuar Fabco FSDP-14-G Carrier Spiral pjerrët përgjithshëm reduktim Raportet
4.65 4.90 5.54 6.36 7.01 8.79 9.51 10.55
Raporti FS2P28G / 3P42G përgjithësi
6.36 7.01 8.79 10.55
Rindërtuar Raportet Fabco FS2P-20-S i përgjithshëm zvogëlimin e
4.63 5.27 5.54 6.36 7.01 8.83
Rindërtuar Raportet Fabco FS2P-28-G përgjithësi Reduktim
4.65 4.90 5.54 6.36 7.01 8.79 9.51 10.55
Rindërtuar Raportet Fabco FS3P-42-G përgjithësi Reduktim
4.65 4.90 5.54 6.36 7.01 8.79 9.51 10.55
Rindërtuar Fabco SDA-1600 Raportet Single Reduktim
3.55 3.70 3.90 4.11 4.33 4.63 4.88 5.29 5.38 5.57 5.83 6.17 6.50 7.17
Rindërtuar Fabco SDA-1800 Raportet Single Reduktim
3.90 4.11 4.33 4.56 4.88 5.29 5.57 6.14 6.57 7.17
Rindërtuar Fabco SDA-2100 Raportet Single Reduktim
4.11 4.33 4.56 4.88 5.29 5.57 6.14
Rindërtuar Fabco SDA-2300 Raportet Single Reduktim
3.55 3.70 3.90 4.11 4.33 4.56 4.88 5.29 5.43 6.17 6.50 6.67
Rindërtuar Proporcioni mes Fabco FSD-14A Single Reduktimi
3.07 3.31 3.58 3.73 3.91 4.10 4.30 4.56 4.78 4.88 5.13 5.38 5.57 5.86 6.14 6.50
Rindërtuar Proporcioni mes Fabco FSD-12A Single Reduktimi
3.07 3.31 3.58 3.73 3.91 4.10 4.30 4.56 4.78 4.88 5.13 5.38 5.57 5.86 6.14 6.50
Rindërtuar Proporcioni mes Fabco FSD-10A Single Reduktimi
3.07 3.31 3.58 3.73 3.91 4.10 4.30 4.56 4.78 4.88 5.13 5.38 5.57 5.86 6.14 6.50
Rindërtuar Proporcioni mes Fabco FSD-8A Single Reduktimi
3.07 3.31 3.58 3.73 3.91 4.10 4.30 4.56 4.78 4.88 5.13 5.38 5.57 5.86 6.14 6.50
Rindërtuar Raportet Fabco FR2P-20-10A Single Reduktim
4.63 4.85 5.27 5.54 6.36 7.01 8.83
Rindërtuar Fabco FR2P-26 Raportet Beqar Reduktim
4.11 4.29 4.65 5.56 6.36 7.01
Raportet opsionale
8.79 10.55 12.52
Rindërtuar Fabco FR2P-28 Raportet Beqar Reduktim
4.09 4.29 4.65 5.56 6.36 7.01 8.79 10.55 12.52
Rindërtuar Fabco FR2P-32 Raportet e përgjithshme e Reduktimit
4.11 4.29 4.66 5.56 6.36 7.01 8.79 10.55 12.52
Rindërtuar Fabco FR2P-41 Raportet e përgjithshme e Reduktimit
4.11 4.29 4.65 5.56 6.36 7.01 8.79 10.55 12.52