rindërtuar diferencuar

Çfarë është një diferencial

Diferenca ka tre vende pune:diferencial

  1. Për qëllim fuqinë e motorit në rrota
  2. Për të transmetuar fuqinë për rrotat duke i lejuar ata për të rrotullohen me shpejtësi të ndryshme
  3. Të veprojë si reduktimin përfundimtar gear në automjet, ngadalësuar shpejtësinë rrotulluese të transmetimit një herë të fundit para se hits rrota

Çfarë është dallimi në mes një standarde / diferencial hapur dhe një diferencial kufizuar shqip?

Me një diferencial standarde apo të hapur, diferenca do të dërgojë fuqinë për timon që po përjeton së paku rezistencë kur ndeshi zhavorr lirshme ose akull, për shembull. Një diferencial kufizuar shqip, megjithatë, do të transmetojë më shumë pushtet për timon që nuk është tjerrje. Shumë njerëz përdorin PosiTraction termin për një diferencial kufizuar shqip.

Si mund ta di se çfarë raporti im gear është?

raporti gear bosht juaj përcakton se sa herë rrotullohet boshtesh juaj për çdo rrotullim të plotë gomave. Raporti gear shpesh mund të përcaktohet nga kodi VIN të automjetit ose të listuara në tag bosht. disa prodhues, Nuk mund të përfshijnë këtë informacion në VIN. Raporti gjithashtu mund të gjendet duke pjesëtuar numrin e dhëmbëve mbi gear unazë me numrin e dhëmbëve mbi gear lidh duart.

[ Dhëmbë unazë Gear / Dhëmbët Pinion Gear ] = [ 41 / 11 ] = [ 3.73 ]

GEAR RAPORTI KALKULATOR

Llogaritni raportin tuaj gear poshtë nga hyrja e numrit të dhëmbëve në veshje tuaj unazë & gear lidh duart.

ring & pinion gears

Gear Ndryshimi Këshilla

Gomat e mëdha nuk janë arsyeja e vetme që ju mund të kenë nevojë për të ndryshuar ingranazhet:

  • Shumë pronarë kamion shkëmbim ingranazhet për largësi më të mirë.
  • Nëse automjeti juaj është një 4×4, ju do të duhet për të ndryshuar ingranazhet në të dy para dhe boshtet e prapme.
  • Shumica boshtet e përparme kërkojnë ingranazhet e kundërt prerë për shkak Driveshafts përparme zakonisht tjerr mënyrë tjetër.
  • ingranazhet para dhe të pasme mund të jenë të ndryshme nga 1% në rrugë dhe 2% off-rrugë pa ndikuar performancën.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, give us a call.

Pyetni një Ekspert >>
Kliko për të vizitoni faqen tonë të Diferenciale e manualeve Faqe

Zgjidhni make tuaj më poshtë:

rindërtuar Rockwell diferencuar
Mack diferencuar
Volvo diferencuar
Spicer diferencuar
Fabco diferencuar
Marmon Herrington diferencuar
Meritor diferencuar
Oshkosh diferencuar
Isuzu diferencuar
FWD diferencuar
Eaton diferencuar
International diferencuar
Timken diferencuar

dallime, Unazë dhe Pinion, Crown Wheel dhe Pinion, i ri, i përdorur, rebuilt and exchange. Një telefonatë bën të gjitha. We have all models in stock ready to ship worldwide today. Një thirrje për ne dhe ne mund të sigurojmë transportin detar ndërkombëtar.

Our experienced staff can help you find the Differentials you are looking for. If you don’t see the Differentials you need on our website, ju lutem na telefononi në 877-776-4600, we will be glad to assist you