Rebuilt Dana differential

Rindërtuar Dana diferencialet

Ne aksioneve një linjë të plotë të rindërtuar Dana dallime të gatshëm për të anijes nga kudo në botë të drejtë në derën tuaj. Ne gjithashtu kemi një listë të plotë të mjeteve të instalimit, positraction and lockers, spools & mini spools, rastet & ingranazhet Spider, zgjedha lidh duart, axle bearing kits, kits vulë, axle shafts along with performance & pjesë garë, mbulon diferenciale, pjesë & aksesorë, housings, anëtarët e treta, kits frenave, drivelines, ingranazhet dhe vendos gear. Të njëjtën ditë të anijeve në dispozicion, botëror. Na kontaktoni sot 877-776-4600 ose 407-872-1901. To view our new used and rebuilt Dana dallime për shitje vizitoni tona për seksionin Shitje. Nëse ju nuk e gjeni modelin që ju duhet, na kontaktoni dhe ne mund të gjeni atë për ju.

Rebuilt Dana Differential

Si për të identifikuar modelin tuaj Diferenciale

Bill e materialit (GOOD) numër është përdorur për të identifikuar diferencat Dana. Bom do të identifikojë numrin e modelit, raporti ingranazh, lloji i diferencial, dhe të gjitha pjesët përbërëse. Tradicionale janë bom-së 6 shifra e ndjekur nga 1 ose 2 shifrat dhe të fillojnë me numrat 60 ose 61. Në disa tags, i pari 2 Shifrat nuk shfaqet në tag, por ato duhet të përdoren për të identifikuar bosht. Më vonë BOM mund të fillojë me të parë 3 shifrat 200, por këto zakonisht nuk janë të rënë nga tag.

How to identify your Dana differential

nomenklaturë

Single Drive Axle

Dana single axle nomenclature

Tandem Drive Axle

Dana tandem drive axle nomenclature

Dana Spicer diferencuar Set-up Specifikimet
model Pinion Duke (preload – I ri) Pinion Duke (preload – të përdorura) reagim i ashpër Unazë Gear Bolt Torque Duke Cap Torque
60, 61, 70U 17-30 [inç-paund] 8-10 [inç-paund] 6-10 [.001″] 110 [këmbë-paund] 80 [këmbë-paund]
70 & 70hD 20-35 [inç-paund] 8-10 [inç-paund] 6-10 [.001″] 110 [këmbë-paund] 80 [këmbë-paund]
80 25-40 [inç-paund] 9-11 [inç-paund] 4-10 [.001″] 175 [këmbë-paund] 80 [këmbë-paund]

Telefononi sot, marrë rindërtuar tuaj Dana diferencial nesër!

Pyetni një Ekspert >>
EMAIL SHBA >