Pjesë diferenciale

Ne shesim çdo gjë të nevojshme për diferencial tuaj. With a full line of new genuine OEM and aftermarket parts including dallime, rast transferimi dhe transmetim parts for Eaton, Fuller, Dana, Spicer, Roadranger, Rockwell, Mack, ZF, dhe Meritor, ne të merrni ju kthehet dhe drejtimin në asnjë kohë. Ne ofrojmë të njëjtën anijeve ditë, botëror.

Na kontaktoni today get your differential parts tomorrow 877-776-4600 ose 407-872-1901!

  • Pinion Drive Gear: Transferon energji nga driveshaft me marshin e unazes.

  • unazë Gear: Transferon pushtetin për rastin e diferencuar kuvendit.

  • Side / Spider Gears: Të ndihmojë të dy rrota për të kthyer në mënyrë të pavarur, kur duke e kthyer.

  • Diferencial Kuvendi Case: Mban gear unazë dhe komponentëve të tjerë që të përzënë bosht e pasme.

  • Axle Strehimi: trup metalik që encloses dhe mbështet pjesët e kuvendit pasme bosht.
pjesë diferenciale
  • Rear bosht Bearings: Me sfera ose cilindra që përshtaten mes boshteve dhe në brendësi të bosht të strehimit.

  • Rear Drive boshtet: boshte çeliku që transferojnë çift rrotullues nga asambleja diferenciale me rrota makinë.

Ne aksioneve Eaton, Fuller, Rockwell, Meritor, Spicer (Dana ose TTC), Mack, Chelsea PTO dhe ZF pjesë. Ne kryerjen pjesë Ndërkombëtare kamion, pjesë Ford, Produktet Western Star, Freightliner pjesë kamion dhe pajisje, pjesë Kenworth dhe pajisje dhe Peterbilt pjesë kamion dhe pajisje, përfshirë vështirë për të gjetur pjesë këmbimi për transmetimin tuaj, diferencial, transferimin rast dhe PTO, gati për të transportuar sa më shpejt që ju të na telefononi: 877-776-4600 ose 407-872-1901. Ne kemi një pjesë depo të plotë, në qoftë se ju nuk e shihni diçka, ju lutem na jepni një telefonatë dhe ne do t'ju ndihmojë të merrni pjesë ju duhet.

differential manuals
Kliko për të vizitoni faqen tonë të Diferenciale e manualeve Faqe