Dallimet kamion & Replacement Parts

Ne ofrojmë një linjë të plotë të pajisjeve dhe kamion dallime dhe pjesë nga Spicer, Eaton, Rockwell, Meritor, Mack, Fabco, Marmon Herrington, ndërkombëtar, Volvo, GM, Oshkosh, FWD, Timken. Global diferencuar Furnizim. diferenciale juaj stop, ring-ingranazhi, Crown furnizuesi wheel-lidh duart për Kenworth, Peterbilt, Freightliner, ndërkombëtar, Volvo, Mack, Crane zgarë, CCC. trajner, Western Star, dhe kamionë Oshkosh.

Ne shesim të gjitha modelet e diferencave nga diferencial me unazen e ingranazhit, timon kurorë dhe i lidh duart, kits duke mbajtur, makinë bosht, bosht bosht, plus të gjitha pjesët të lidhura nga të gjithë prodhuesit kryesorë rindërtuar njësi të reja ose të përdorura për shitje në zbritje të çmimeve për Kenworth, Peterbilt, Freightliner, ndërkombëtar, Volvo, Mack, Crane zgarë, CCC, trajner, Western Star, dhe kamionë Oshkosh.

big rig truck differentials

Ne ofrojmë anijeve në botë

DITA SAME

Telefononi ne sot!
EMAIL SHBA >
semi truck

WIDE RANGE OF NEW AND REBUILT

NDRYSHIMET

Ne ofrojmë të njëjtën anijeve ditë të gjithë botën në zbritje të çmimeve. Dallimet e këmbimit nga diferencat e kamionëve të traktorit, pajisje të rënda , gjysmë, prerje-transportim trupash, bujqësi, përdorim industrial dhe automotive. Për të gjitha nevojat diferenciale ose diferenciale pjesët tuaja. Një telefonatë bën të gjitha. Dallimet dhe pjesë të lidhura riparimit për të gjitha e bën dhe modele të tilla si diferencuar, Front ose pasme makinë bosht, bosht bosht dhe mbajtëse nga: Spicer, Eaton, Rockwell, Meritor, Mack, Fabco, Marmon Herrington, ndërkombëtar, Volvo, GM, Oshkosh, FWD, dhe Timken. dallime, diferencial, makinë bosht, bosht, unazë dhe ingranazhi, timon kurorë dhe i lidh duart, në magazinë dhe të gatshëm për të anijes sot. Ne gjithashtu Agjentet tilla si kits duke mbajtur, splines, unazë dhe rrotëz grupe, kits vulë, kushineta, vula, zgjedha, U-nyjeve dhe Drive shafts bosht.

One Year Warranty

Diferencat janë të reja dhe rindërtuar nga Pro Gear dhe i mbuluar me një një vit, garanci të pakufizuar largësi. *Shih garanci. Të gjitha garancitë e tjera janë se nga prodhuesi.

Quality Truck Dallimet, pjesë & shërbim!

Telefononi ne sot!

për më shumë 20 vjet ne kemi eksportuar me sukses në botë të gjerë. Ne aksioneve të gjitha e bën dhe modelet e të gjitha diferencave tuaj të re të përdorura dhe rindërtuar, pjesët dhe kits. Nëse ne përdorim transportuesit tuaj ose jona, ju mund të pushoni siguroi se ne do të merrni produktin tuaj për ju në kohë dhe në gjendje të përsosur pune.
Ne eksportojmë në mbi 60 vende të botës dhe e di atë që e merr për të marrë punë të bërë drejtë herë të parë. Qëllimi ynë është për ju që të jetë në gjendje për të përfunduar punën tuaj në shumë pak kohë të jetë e mundur. Ne përpiqemi që të bëhet një komponent i rregullt i suksesit tuaj!

Ne anije të gjithë botën DITA SAME