Ford diferencialet Per Shitje

Ford diferencat për shitje në çmimet konkurruese. Të gjitha modelet në magazinë, në qoftë se ju nuk e shihni pjesën që ju duhet të na japin një telefonatë dhe ne do të gjeni atë për ju. Nëse keni vështirësi në gjetjen e një të drejtë për kamion tuaj, mos hezitoni të na kontaktoni. Ne kemi techs gatshëm për të ndihmuar ju të gjeni diferencial e duhur për ju 877-776-4600 ose 407-872-1901.

One of the features which distinguishes this axle from other high-performance or heavy-duty domestic solid axles is that unlike other axle designs, access to the differential gears is not through the rear center cover; më tepër, në Ford 9 inç, mbuluar pasme është ngjitur me bosht të strehimit, and access to internals is obtained by removing the center cover on the pinion (front) side of the axle through which the driveshaft yoke connects, me diferenca kuvendi vijnë nga bosht si një njësi bashkangjitur kopertinën.

Front Rear diferencuar

Ford differentials for sale

model Raport Pinion vizore Count Bosht veshje vizore COUNT GJENDJA
FORD 9″ 3.50 28 31 i rindërtuar
differential warranty

Diferencat janë të reja dhe rindërtuar nga Pro Gear dhe i mbuluar me një një vit, garanci të pakufizuar largësi. *Shih garanci. Të gjitha garancitë e tjera janë se nga prodhuesi.

për më shumë 20 vjet ne kemi eksportuar me sukses në botë të gjerë. Ne aksioneve të gjitha e bën dhe modelet e të gjitha diferencave tuaj të re të përdorura dhe rindërtuar, pjesët dhe kits. Nëse ne përdorim transportuesit tuaj ose jona, ju mund të pushoni siguroi se ne do të merrni produktin tuaj për ju në kohë dhe në gjendje të përsosur pune.
Ne eksportojmë në mbi 60 vende të botës dhe e di atë që e merr për të marrë punë të bërë drejtë herë të parë. Qëllimi ynë është për ju që të jetë në gjendje për të përfunduar punën tuaj në shumë pak kohë possible.we përpiqet të bëhet një komponent i rregullt i suksesit tuaj!